Friday, April 25, 2008

25 Hari Tanpa Internet, tapi aku masih waras!

Hah? "Selepas menghilang selama 20 hari, kemudian 25 hari tanpa apa-apa berita, sememangnya mamat melayubuntu ni seorang yang semakin out of focus"<---- kepada anda yang sedang berfikir seperti ini, sebenarnya ada banyak sebab mengapa aku jarang update blog ni. Aku bukan seorang yang suka bermain dengan sebab tetapi secara jujur juga aku terpaksa akui yang tanpa internet aku tak mampu berbuat apa-apa.

Namun aku rasa sangat bertuah kerana masih ada yang sudi singgah di blog yang semakin bersawang ini. Sepanjang aku ke"putus"an internet, aku menerima banyak email dalam bentuk yang pelbagai dan aku meminta maaf tulus dari hati kerana kelewatan membalas email rakan-rakan.

Sepanjang keputusan internet itu juga, aku "pulun" edit emaj ubuntu for malaysian dan aku bercadang untuk release majalah elektronik tersebut sedikit masa lagi. Itu hadiah dari aku kat pembaca melayubuntu yang setia.

Akhirnya aku nak tegaskan disini, aku masih waras!

Sila klik disini untuk melanggan artikel terbaik daripada melayubuntu terus ke mailbox anda!-Powered by FeedBurner

6 comments:

  1. Alhamdulillah...segalanya ok. :)
    welcome back. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali :-)
    Tak sabar nak tunggu ulasan HH..

    ReplyDelete
  3. lama juga anda menghilang! patut la dah tak nampak kat RSS reader aku eheh.

    semoga anda dapat memartabatkan lagi penggunaan OS sumber terbuka ini.

    apa yang aku harapkan supaya semakin ramai yang menyokong aplikasi sumber terbuka ini.

    ReplyDelete
  4. Thanks All..
    @Megat:Hmm..aku pun harap cam 2 gak

    ReplyDelete
  5. Waras lagi dong..
    Baguslah tu..
    Semoga terus menulis post2 best..

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...