Thursday, April 08, 2010

PC Fair 2010 : Nak buat perjumpaan lagi tak?



Ok, lupakan kegagalan lampau. PC Fair kali ni bro @hardyw3b a.k.a Adi dan Geng Ganux akan buka booth. Jadi, timbul la pulak idea nak buat perjumpaan budak-budak IT nih.


Hmm..nak mintak pendapat, nak datang ke tak? Kalau 2~3 orang tak best dowh. Siyes!

Tempat : TTC Kuala Terengganu [ Galeri B ]

Tarikh : 8- 10 April 2010

Masa : 10:00 am hingga 10:00 pm

10 comments:

  1. aku orang tua :P . Berminat untuk jumpa, tapi bagus juga kalau diselingkan juga perbicangan yang boleh membentuk sesi "tech talk/tech updates" bulanan dikalangan OSS komuniti di Terengganu atau sesuatu yang seumpamanya dan bagaimana untuk mengrealisasikan perkara yang seumpama tersebut.

    -Allahualam

    ReplyDelete
  2. @xjutsu : untuk kearah tu lah perlukan jumpe dlu..then bincang..hehe.amacam?

    ReplyDelete
  3. @zulmac : insya'Allah, tentu kan hari, tempat dan waktu...

    ReplyDelete
  4. zul, nak zul pnye email , ade soalan nak tanye

    ReplyDelete
  5. salam/kalau dalam xp,saya nak run network server saya guna start menu/run>\\student server terus login
    tapi kalau guna ubuntu 9.04 nak guna ape?
    tolong reply secepat mungkin
    ayiTZ >
    fixnets@gmail.com

    ReplyDelete
  6. salam/kalau dalam xp,saya nak run network server saya guna start menu/run>\\student server terus login
    tapi kalau guna ubuntu 9.04 nak guna ape?
    tolong reply secepat mungkin
    ayiTZ >
    fixnets@gmail.com

    ReplyDelete
  7. smbclient \\\\namanetwork atau ip\\shared_folder

    ReplyDelete
  8. nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete
  9. ha...bro zulmalc...aku da add ko nye blog dlm blog aku ;)
    http://rinozeen.com

    ReplyDelete
  10. bro..
    camn nk kontek direct ye..
    shoutbox ke...contact us ke...

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...