Saturday, September 10, 2011

Melayubuntu Bertukar Wajah : Eksperimental


Pada hari ini saya membuat keputusan untuk menukar tema blog melayubuntu kepada apa yang anda dapat lihat sekarang. Terdapat 'bug' pada komen kerana saya menggunakan sistem komen Disqus namun saya menjangkakan untuk entry yang baru semuanya akan kembali kepada normal.

Apa pendapat anda mengenai tema baru blog ini? Mohon nyatakan dalam ruangan komen.

Terima kasih.

22 comments:

  1. Rasanya lebih cepat loading berbanding sebelum ni.

    ReplyDelete
  2. Ok, Disqus dah mula berfungsi. Tapi aku still blur kenapa default comment box masih ada. Akan dibaiki kemudian :)

    ReplyDelete
  3. Tapi komennya macam perli je.. Besar sangat.. Haha...

    ReplyDelete
  4. Best layan kalo komen panjang2 ni
    KKK

    ReplyDelete
  5. aha, baru prasan bab tu bila scroll bawah
    buntu buntu

    ReplyDelete
  6. Komen size XL...loading time improve, nice :-)

    ReplyDelete
  7. Like 23x.....loading page 120 kali lebih laju daripada biasa...sesuai utk pengguna broadband skala kecik cam aku....hahhaha

    ReplyDelete
  8. awat besar ngat font? hehe...wa dah lame tak join sini....skang ni dok layan xubuntu lak...

    ReplyDelete
  9. hehehe..disqus ni dia auto-decide saie font..ada orang yang suka ada orang yang tak...hehe

    ReplyDelete
  10. tq..bagus la kalau makin laju..huhu

    ReplyDelete
  11. kau suka font komen bersar yer? hehe

    ReplyDelete
  12. ruangan komen ni menyindir aku je..HAHA..but great view on iMac..laptop capuk aku tak menarik sangat, tapi load lajuu ;)

    ReplyDelete
  13. saya suka!! Terbaik!!!

    ReplyDelete
  14. bro,

    asal font header website ni kat browser aku lagi besar, perlu speical font k

    ReplyDelete
  15. nape jadi camni ?

    http://i.imgur.com/hhYz2.jpg

    Firefox 6.0.2 @ Debian

    ReplyDelete
  16. tq atas respon bro..aku dah baiki. aku tukar font yang digunakan sebelum ni..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...