Wednesday, December 03, 2008

Download Panduan Memasang Ubuntu 8.10.pdf (Mirror SaveFile)


klik gambar untuk download.

Oleh kerana mirror box.net telah kehabisan bandwidth setelah tutorial memasang ubuntu didownload sebanyak 665 kali dalam masa beberapa hari, hari ini saya mengambil inisiatif upload fail berkenaan ke mirror savefile.com.

Ok, jadi kalau ada individu atau organisasi yang nak sponsor server ke okay gak.huhu..

UPDATE : Beberapa mirror tambahan.

15 comments:

  1. aku akan kasi server aku psl bandwitdh aku unlimited...nnti dah upload aku kasi link kat ko ok...

    ReplyDelete
  2. Zul, dah try filepanda.com?

    ReplyDelete
  3. aku dah upload. boleh muat turun kat link : http://www.jomlinux.com/v1/index.php/Muat-Turun/

    yg aku wat ni mmg siap statistik lg...dah cuba dan berfungsi.

    ReplyDelete
  4. thnx bro..nie mirror dari ak lak.direct link..

    http://fofa9903.net/nota/Panduan_Lengkap_Memasang_Ubuntu_8.10_dari_Melayubuntu.pdf

    ReplyDelete
  5. nak aku kasikan jugak ke? jap ye....

    ReplyDelete
  6. http://mydungun.com.my/host/myDubuntu

    ReplyDelete
  7. tambah sikit lagi....hahha

    http://download.cengkeh.net/files/

    ReplyDelete
  8. huh.
    banyak betul yang support.
    ni yg best ni

    ReplyDelete
  9. ni aku nak tambah mirror dia.. aku dah share traffic.. laju je download dia nanti..

    File: Panduan_Lengkap_Memasang_Ubuntu_8.10_dari_Melayubuntu.pdf
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/170053208/Panduan_Lengkap_Memasang_Ubuntu_8.10_dari_Melayubuntu.pdf

    File-Size: 0.96 MB
    Uploaded: 12/4/2008, 11:56:54
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    ReplyDelete
  10. macam ni la semangat open source ;D

    ReplyDelete
  11. hohhoho...byk plak mirror..emm nanti aku update..
    thanks all...ahaks..

    ReplyDelete
  12. hmm bagus zul...
    nnt aq leh intstall yg baru ler..
    dulu pki Gusty Gibbon je..
    nk mtk cd baru ler kt linux.. hehe

    Jom Singgah Di JomClick

    ReplyDelete
  13. Kenapa link semua tu error je

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...