Tuesday, December 23, 2008

Penghantaran Pelekat Ubuntu Pertama Berjaya!!

Maaf le lambat post benda ni..psl sibuk sikit ari ni...cuma nak kasi tau. Penghantaran pesanan yang diterima sebelium 9 pagi 22hb 12 telah pun berjaya. Tempahan selepas itu, akan dihantar esok.

Itupun belum tentu lagi pasal kat sy sekarang tinggal lagi 2 set. Jd kena buat pelekat baru lagi.

Sila bagi masa 2-5 hari (bergantung pada kawasan) untuk pesanan sampai. Ada pesanan dari timur Malaysia jugak (Sabah,Sarawak) tak pasti berapa hari baru sampai psl tak penah cuba hantar surat ke sana. Tapi dah tampal stem lebih. Rasanya sampai awal kot..hehe...

Pemulangan baki wang yang telah bayar awal iaitu sebelum diskaun tu saya akan lakukan esok selewat-lewatnya pasal celaru sikit sistem pesanan (mungkin sebab tak jangka banyak tempahan).

Apapun, JUTAAN TERIMA KASIH kepada yang menyokong!

Untuk tempahan sila lihat post sebelum ini.

Kepada sesiapa yang membayar pada akaun Maybank saya pada 20-Dec-2008 23:29:55. Sila isi borang tempahan untuk penghantaran segera.




Editor
JomLinux.com

13 comments:

  1. komuniti ubuntu malaysia akn terus menyokong pe sahaja yang dilakukan oleh saudara editor jom linux dan melayubuntu...

    ReplyDelete
  2. boleh bayar pakai maybank2u tak?

    ReplyDelete
  3. kalo pnghantran surat biasa ke sabah amik msa dlm semnggu ke 2 mggu (bergntung kpd tmpat)..cthnya kalo p felda sahabat amik msa 2 mggu.. kalo pos ekspress dlm smggu cam2... huhuhu..
    y agak merisaukn takut2 surat 2 x smpai.. kdg2 ada kes cam2.. huhuhu... hope x jadila... :D

    ReplyDelete
  4. @harith : sebenarnya 1 je...cuma cetakan baru ni aku edit bagi border oren tu tebal sikit supaya senang keje memotong dan membahagi.

    @flip9 : boleh je maybank2u. guna le apa2 cara spy duit tu masuk no akaun tue.

    @Are RicH K : sama2 dgn info tue..aku pun tak tau smpi lama cam tu skali.

    ReplyDelete
  5. sjak aku dok sabah 5 tahun lalu baru tau camana pos laju bleh jadi pos lmbat... hahahaha...

    ReplyDelete
  6. Weh Zul n Da Gang, bila korang nak buat versi Kereta lak? Adoi.. dah lama menunggu nih.

    ReplyDelete
  7. ye ke? kalau hantar pakai kurier lain cam fedex ke dhl ke? pun jd pos lambat ke?

    ReplyDelete
  8. kalo antar pkai kurier len xde mslah.. mmg pntas.. arini kul 9 pos.. pling cpt ptngnya smpai.. paling lewat sok petangnya... DHL bleh, FedEX bleh... SkyNet pun bleh.. tapi tgk tmpat gak.. ada sstgh kurier x smpai kat kwsan2 tertentu.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. Sticker dah selamat sampe...Thanks alotss...

    ReplyDelete
  10. stiker pun da sampai.. tnggl pos gambor aje.. huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...