Friday, December 19, 2008

Diskaun!!! Kini Semua Mampu Memiliki Pelekat Ubuntu!

Nota Penting : Sila pastikan anda mengisi borang atau sms setelah melakukan pembayaran. Oleh kerana ramai yang bank in duit, amat sukar bagi kami untuk tahu siapa yang bayar atau belum jika tiada pengesahan borang atau sms. Malah ini dah berlaku. Ada duit dah dimasukkan tapi kami tak terima borang/sms.

Untuk pertanyaan, sila emel ke editor[a]jomlinux.com


Kerana ramai yang meminta dan pelekat ini sangat panas sampai terpaksa diulang cetak sehingga kami dapat harga murah!!!

Bukan itu saje, kami ingin kongsi 'kemurahan' ini dengan anda semua!

Jadi kami tawarkan diskaun sehingga 55% kurang dari harga asal.

1. Berikut harga terkini :

Set (1 set = 4 keping) Harga (RM)
12.50
34.50
56.80

2. Penerangan :
  • Jenis pelekat : glossy
  • Penghantaran adalah PERCUMA!
3. Untuk Tempahan
  • 1. Buat bayaran pada bank seperti yang tertera di bawah.
Nama : Mohd Fahmi
Maybank : 164799012134
CIMB : 14081271592525
E-mel : editor[a]jomlinux.com

sticker ubuntu sticker ubuntu



=================================================================
Nota :
1. Bagi mereka yang telah membuat pembayaran sebelum ini. kami akan pulangkan baki harga asal dengan harga sekarang.
2. Pembelian melebihi 5 set sila sms no 0173873804 untuk rundingan.
3. Bagi yang ada blog, anda digalakkan untuk menulis post/artikel tentang ini. :D

37 comments:

  1. nsib bek ko xsuh print resit bank.. huhuhu.. sok akn ku isi borang itu.. hohoho...aku nak 3 set.. :D

    ReplyDelete
  2. boss..
    COD area KL boleh tk??
    nk angkut banyak..
    hehe ;P

    ReplyDelete
  3. kalau korang perasan ada satu gmbr tu aku ada blurkan sesuatu..pandai2 le korang teka...hahaha..

    ReplyDelete
  4. haha.. adekah aku insan yang meminta nak beli stiker jerk.. segan r... petang ni pas keje aku bank-in.......... nak tampal kat pc aku kat ofis...

    ReplyDelete
  5. @ Dark Lord : bukan ko sorang je...ramai gak yg emel dan komen yg mintak...hahah....jd jgn malu2...

    ReplyDelete
  6. Salam , tolong tukar cover h/p sony eric tu dah karat bangat woiii malu ngan ubuntu arrr

    ReplyDelete
  7. ko pun tau tu bkn nokia ada express cover. leh tuka2 cam puzzle.

    lgpun tu bkn hp aku.

    ubuntu tak malu pun

    karang bkk cover, btllak waranti.

    ReplyDelete
  8. aku ader sample lagi.. leh ar try tgk..ni yg aku dapat from kebayanit...

    [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v443/hackers_125/Hackers977.jpg[/IMG]

    ReplyDelete
  9. @hacker_125 : ko ambik gambar pakai kamera fon ke?

    ReplyDelete
  10. aku pun tadi nak cepat..malas nak adjust flash tadi hahaa..sori ar...nanti aku snap lain..haha..

    ReplyDelete
  11. takpe...aku ada penah tgk sticker jenis tu..tp aku memilih untuk wat yg oren, psl dia mcm ngan ngan logo ubuntu.

    ko tak nak post psl benda ni kat blog ko ke? haha...

    ReplyDelete
  12. nanti aku sempat mengarang aku akan update..k.. skrg ni aku bz ar..post kat blog aku pun skrg ni dah byk copy paste.. semakin hari aku makin bz.. coz aku tgh planning nak wat tutorial/soalan utk NCLP nanti aku nak update dalam blog.. ngan jawapan skali..nanti orang yg nak ambik exam leh ar refer.. tu pun kalau aku rajin gila ar...

    ReplyDelete
  13. kang dalam hari isnin, aku bank in..

    ReplyDelete
  14. ntah lerr nk amik brape bnyk..
    ade diskaun tak??
    kui3

    lg satu..
    agak berbangge bile logo 'tingkap' tu diblurrkan..
    hak3

    ReplyDelete
  15. wah.. kalo cam2 aku nak 5 set la.. huhuhu... da antar emel da.. huhuhuh

    ReplyDelete
  16. haha...bagus2...yg lain pun apa lg..order jgn tak order!

    ReplyDelete
  17. @Ubuntu Seekers : mmg ada diskaun le ambik byk. psl bila byk aku kena cetak byk. ko leh kira sama ada aku kasi rendah ke tak....apa2 emel aku kat editor[a]jomlinux.com kalau nak tau harga.

    ReplyDelete
  18. woowwww.....
    ada discount plak ni ....
    best2 ....

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. boleh ker jk pembayaran dilakukan secara online banking,ssh la utk ker ban

    ReplyDelete
  21. boleh je...takde masalah pun. :D

    ReplyDelete
  22. wah..
    makin murah..
    bro, kalo senang, bgtaw tuk RM10, bape set..

    ReplyDelete
  23. yang dah byr rm10 tu kitaorang bg sama ada nak jadikan
    1. 5 set (rm 6.80), baki RM 3.20 dipulangkan.
    2. kekalkan 3 set, baki RM 5.50 dipulangkan.

    ReplyDelete
  24. way to go bro..dah makin berkembang eh ko nyer dunia linux..aku tak sempat dah..byk habis mase kt bnda lain, nk layan linux pn malas. coz it takes time..tp nnt pas abis degree nk godek2 balik ubuntu dan seangkatan dengannya.. go bro syahid san rakan seperjuangannya.

    ReplyDelete
  25. aku nak tnya nih..kalau nak bank in RM2.50 camna..kena masok RM3 la...boleh ka mesin tu nk terima syilling..sorry aku masih tak paham ngan sistem bank ni..aku jarang pi bank...account ada tp duit tak bertambah..ades..

    ReplyDelete
  26. kalau siling memang tak leh masuk..tak silap aku minimum depopsit 10 hinggit..kalu nak kasi duit siling kena pi kaunter.

    transfer dgn deposit lain. deposit ko masuk duit ke dalam akaun. transfer ko pindah duit dari akaun ko ke akaun lain.

    kalau nak wat pindahan duit guna online atau pi ATM pastu pilih pindahan pihak ketiga. pastu dia suh isikan no akaun dan jumlah....ko ikut arahan kat skrin...:D

    ReplyDelete
  27. ini sampai bile diskaun?
    nak 5 set? 6.80 kan..

    ReplyDelete
  28. syok eh. tapi boleh beli dari dan hantar ke Brunei? (saya boleh bayar untuk setem) Atau pun saja cuba tanya kawan di Malaysia bayar hehehe

    ReplyDelete
  29. haha.. walaupun K baru dalam dunia ubuntu 100% ni, tapi my lappy tetap ada pelekat dari dutch.. masa tempah cd 8.04 :)

    tapi macam best je pelekat ni.. :)

    ReplyDelete
  30. boleh rasanya...tapi kena cuba dulu le...

    ReplyDelete
  31. salam semua.. sy pengguna ubuntu intrepid ibex.. baru terjumpa blog ni ari ni. best la ada rujukan dalam bahasa ibunda ni hehe.. idea sticker ni best jgk.. harap ada lagi sticker2 yang akan datang..

    ReplyDelete
  32. salam,
    masih ada keluarkan sticker tak?

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...