Tuesday, June 01, 2010

Perhatian!! Gambar Zionis dalam Microsoft Office Windows!!

Periksa : C:\ProgramFiles\MicrosoftOffice\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF
Dan ia ialah gambar berikut;


Saya terkejut jika gambar seperti ini sedang berada dalam setiap komputer yang digunakan oleh kebanyakkan orang islam tanpa pernah disedari. Disaat seluruh dunia mengecam zionis yang tidak berperikemanusiaan kepada rakyat palestin dan terbaru freedom frotilla, nyatakan pandangan anda tentang microsoft (yang memiliki windows dan microsoft office)!

Untuk altenatif, saya cadangkan anda mengguna sistem operasi ubuntu yang lebih baik dan percuma.

Sebarkan maklumat ini kepada rakan anda menerusi twitter, facebook, YM dan sebagainya. Terima kasih!

19 comments:

  1. nak guna ubuntu
    tapi buntu nak guna camna
    huhu

    ReplyDelete
  2. byk yg ble mbantu bagaimana nak gunakan ubuntu ni.. ^^

    ReplyDelete
  3. bro..blog ni ada..komuniti melayubuntu kat facebook ada..google ada..smua dh ada...no hal bro..

    ReplyDelete
  4. promote jangan tak promote heheh

    ReplyDelete
  5. nak seribu daya..saya dah 2 tahun pakai ubuntu..tanpa basic komputer tapi itu tidak menjadi alasan untuk saya tidak belajar..
    antara tempat saya banyak menimba ilmu mengenai ubuntu ialah kat sini..jomlinux.com pun bagus gak..
    sudah sampai masanya kita bertukar kepada linux..ini je yg kita mampu utk memboikot zionis dan sekutu2nya..

    ReplyDelete
  6. kat mane nak dapat ubuntu?

    ReplyDelete
  7. saya akan buat entry camne nak dapat ubuntu esok..hehe..sabar yer.

    ReplyDelete
  8. facebook pon amerika punye gak sekutu kuat israel

    ReplyDelete
  9. nak join jugak bleh? tp aku nak buat cane nak guna LinuxMint :) hrp bro MB tak marah..hehe

    pls: hari ni dah masuk dua hari guna linux tanpa dualboot dgn tingkap2..

    ReplyDelete
  10. nak tanya skit ni...
    ubuntu n distro linux yang lain x da kaitan ngan israel ka?

    ReplyDelete
  11. byk jer yg derang punye..intel, kfc, mcd, levis, mcm2 lagi..huhuhu..

    ReplyDelete
  12. aku xnampak israel ada kepentingan klupun ada kaitan..sbb ubuntu ni komuniti..org islam ada, kristian ada, org afrika ada...israel mgkin ada juga sbg developer tp kita kne faham ada israel jahat ada israel yg xbegitu...israel zionis yg jadi musuh kita skrg sampai dlm sistem operasi kita pun nak letak jgk file dia tuhhh...dlm sistem operasi ubuntu aku xpk israel akan buat cam2 sbb kod dia sesape pun leh lihat...

    ReplyDelete
  13. layan kan aje..

    ReplyDelete
  14. owh.. camtu.. lega la.. aku skrang ni guna puppy linux jer... sebab pc dah tua..
    n dalam perancangan nak pakai lubuntu
    mkin esok lusa pakai la
    hehehe...

    ReplyDelete
  15. ya laa memang betul laa... lani dah kat ubuntu je aku 24 jam... izin copy entry kat atas ya bro...

    ReplyDelete
  16. cuba korang tengok entri dalam blog ni yg bertajuk; awek aku dah guna ubuntu awek korang bila lagi? video link youtube tu aku rasa zionis tu yg nak hancurkan iman orang islam.

    ReplyDelete
  17. tak cari lagi gambor tu dlm pc ms win teman.
    tapi original pemegang lilin kaum tuh, 7 btg lilin ajer.
    yg dlm windows nih, ada 9.
    aih... demer dah tukor ler nampak nyer...

    ReplyDelete
  18. aku dulu pakai linux kucing. dah luper apa nama dia. lg 1, distro Small Damn Linux sblm bercinta dgn miss ubuntu nih.

    linux kucing dlm kenangan....

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...