Monday, March 02, 2009

Buletin Jom Linux - Projek Kayangan

Alhamdulillah, kami Jom Linux telah menjalankan projek Kayangan iaitu membuka booth di UiTM Perlis pada 27,28 Feb - 1 Mac yang lalu....Pendek kata kami amat terkejut dengan sambutan yang AMAT MEMBERANGSANGKAN dan kami memang tak menjangka sambutan akan hebat sebegini.

Kami ada mengambil gambar dan video (insyallah akan upload sikit masa lagi)...kita kongsikan di bawah ini.

Tak lupa juga trimasss tak terhingga pada ba'ang dan saufi yang bantu kami dari awal acara hingga selesai....saaashsss...layan....:D





Sumber Jom Linux

5 comments:

  1. bravo team jomlinux...nampaknya sambutan amat menggalakkan..tahniah! mmg menarik program 2..tp perlis jauh sgt...hehe

    ReplyDelete
  2. bro buat kat UiTM Shah Alam la..

    ReplyDelete
  3. aku ada gak pegi sane.. waa mantap la penerangan bro tu.. hehe ske gak tp masalah skang studt uitm perlis ni xbanyak yg tahu pasal linux, ubuntu.. kalu leh wat la stu program khas untuk pendedahan pasal ubuntu n.. kan bagus... forum ke ape ke..

    ReplyDelete
  4. Congrats!! Mantopp!!.Teruskan usaha..Lawan tetap lawan..eh, silap tagline ke.. hehee..

    Student2 @ generasi muda ni la kita kena target supaya diaorg ni boleh buang budaya single-brand minded yg mmg dah tepu dlm budaya penduduk2 malaysia ni..terutamanya melayu..

    Keep it up!

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...