Wednesday, March 04, 2009

(URGENT) Download Majalah Linux Format PERCUMA dalam 24 jam sahaja.

Anda boleh download Majalah Linux Formatberharga RM45 dengan percuma hanya dalam masa 24 jam dari sekarang melalui laman web berikut : http://www.tuxradar.com/content/linux-format-free-download-24-hours-only

Awas : Tawaran ini hanya dalam masa 24 jam bermula dari 4Mac (Masa GMT) dan jangan tanya aku kenapa tak boleh download dah pada 5 Mac. OK? Enjoy!

Direct Download? Cuba link-link dibawah;
http://www.megaupload.com/?d=7VYX0HTZ
http://ciastnet.com/ubuntu/linux_format_116.zip
Terima kasih kepada XOrdy & DarXness.

15 comments:

  1. tq aku da download

    ReplyDelete
  2. torrent la pula, opis tak boleh nak download :(

    ReplyDelete
  3. huhu...aiseh.torrent la..saper2 da upload leh wat mirror.nti ak convert jadik direct link.

    ReplyDelete
  4. ples someone upload ke mirror lain.. plsss...!

    ReplyDelete
  5. alamak torrent la pulak...tak dapt lah camni....huhuhu

    ReplyDelete
  6. http://www.megaupload.com/?d=7VYX0HTZ

    ReplyDelete
  7. terima kasey xordy ...gua caya lu

    http://metalwarsmusic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. direct link...

    http://ciastnet.com/ubuntu/linux_format_116.zip

    njoy k..

    ReplyDelete
  9. Terima Kasih..tuk link megaupload tu..
    maklum la..malas nak menorent nie...

    ps:sharing is caring..

    ReplyDelete
  10. boleh mintak tolong tak sesiapa yang tahu macam mana nak connect u mobile broadband saya tak boleh nak connect la guna u mobile broadband

    ReplyDelete
  11. saper-saper yang ader buku nie silalah bagi link untuk dikongsikan kerana saya membaca entri ini pada 5 MAC 2009. Link ke 4 shared ataupun attach ke email saya di vilafrantez@gmail.com


    sebarang kerjasama amat dihargai..

    "sharing is caring"

    ReplyDelete
  12. Pernah beli majalah ni. Memang bagus. Tapi harga dia, mak ai RM45 satu. Dulu ada kedai dekat Summit USJ yang ada jual back issue majalah ni. Dapat dalam harga RM15. Sekarang ni dah tutup kedai tu. Tak rugi beli sebab yang lama-lama pun saya masih rujuk lagi.

    ReplyDelete
  13. tq bro.. sangat berguna.. jasa mu tetap dikenang.. :)

    ReplyDelete
  14. Ada sesiapa ke yg menggunakan ppstream di linux ?.

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon..

Quartz OS: Material Design + Linux = Awesome

Konsep Material Design pertama kali diperkenalkan oleh Google untuk Android 5.0 Lollipop. Nampaknya, ada developer yang berminat untuk ...